Onze projecten

VAC Leuven 

VAC Leuven start met opladen e-bikes met rfid-slot en temperatuursersor..


MST Enschede en Oldenzaal op wegnaar de 17.000.000 fietskilometers! 

Sinds de start van het fietsmeten met DeroZap bij MSTzijn er al bijna17 miljoen fietskilometers afgelegd door de medewerkers in meer dan 1.000.000 fietsritten naar het ziekenhuis in het Enschede en Oldenzaal.


Tunnel Liefkenshoek

Op de P&R bij de Liefkenshoektunnel is nu ook een Fietsreparatiezuil met pomp geplaatst.


Utrecht

Gemeente Utrecht kiest voor 24 oplaadlockers met pincodeslot in de fietsenstalling House Modernes.


Fiets Fietsrek ook voor particulier gebruik.

Onze uitvoering van de fietsbeugel past ook heel goed bij een moderne woning.


Maak het persoonlijk!

Geef de fietser aan gewenst te zijn met onze gepersonaliseerde Fietsherstelzuil. Graag voorzien we deze met een tekst en logo.


Robuuste aanleunbeugel met geïntegreerde oplader voor e-bikes

Voor Leaseplan in Amsterdam


Fietskerk Sint-Martinus Onkerzele plaatst Fietsrepariezuil

“De Sint-Martinuskerk ligt op de rug van de “getuigenheuvels” die zich uitstrekken van Noord-Frankrijk tot aan het Hageland. De kerkdrempel bevindt zich op 53,50 m boven de zeespiegel.


Nieuwe Markt Groningen

Vanaf 1 december 2019 is fietsenstalling Nieuwe Markt onder Forum Groningen geopend!In deze moderne Fietsenstalling staat ook een NSA E-Lockerkast (8) met pincodeslot voor het opladen van e-bike accu's.


MST Enschedewinnaar Spitsbrekers BNR!

Medisch Spectrum Twente heeft de finale van Spitsbrekers gewonnen. Na een competitie van een jaar beoordeelde de jury het mobiliteitsbeleid van het bedrijf als meest effectief in de strijd tegen de files.De competitie die is opgezet door de ANWB en BNR Nieuwsradio. Het fietsbeloningssysteem van MST, gemeten door DeroZap van NSA! wordt gezien als een vooruitstrevend initiatief om medewerkers in de spits uit de file te halen. klikhiervoor de link naar het BNRinterview met Gerrit van der Kolk van MST Enschede.


Brandweer: 'De tijd dat we erom lachten, is allang voorbij'

Hoe riskant is een accu in ons huis? (Tubantia 10-08-2019 door Stefan Keukenkamp)Van elektrische fiets en e-scooter tot smartphone en e-sigaret. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Eén probleem: de accu's kunnen spontaan in brand vliegen. Kan mijn e-bike óók zomaar in brand vliegen?...

Klik voor tips "Alles over de Lithium-Ion Batterij" op het branweer logo.


Geslaagde brandtest NSA-E locker

Onze lockers zijn in eerste instantie ontwikkeld om de fietsaccu veilig op te laden en op te bergen zonder het risico van een wirwar aan kabels. Veiligeheid betekend natuurlijk ook dat de oplader en fietsaccu goed wordenaangesloten op het stroomnet zonder dat er een risico is van overbelasting of zelfontbranding van de fietsaccu.


Daarom hebben we zelf een brandtest uitgevoerd met onze oplaadlocker. Over het resultaat zijn we erg tevreden en we zullen deze test dan ook nogmaals door een deskundige externe partij laten uitvoeren.


In Vlaanderen is veel gaande!

Vlaams minister van Mobiliteit, Openbare Werken, Vlaamse Rand, Toerisme en Dierenwelzijn Ben Weyts stelt een subsidieregeling in voor elke gemeente in Vlaanderen om de verkeersveiligheid van schoolomgevingen te verbeteren.

Dit biedt ook DeroZap in 2019 goede perspectieven om naast het gerealiseerde fietsmeetproject in Bonheiden om meerdere gemeenten in Vlaanderen te helpen bij het stimuleren van het fietsgebruik onder scholieren en om zo ook het aantal auto´s in de schoolomgeving te verminderen.


Carrefour Elsene (Brussel)

Carrefour Ixelles/Elsene plaatst het NSA fietsrek Bikeeper. Deze is te vinden achter de unieke "Mamma en haar Baby" autoparkeerplaats.


Fietsbeloning Bonheiden (B)

Gemeente Bonheiden wint Agoria Smart City Award! Mede door het fietsregistratiesysteem fietsbeloningssysteemvan NSA. En inmiddels zijn de schoolkinderen en ambtenaren in Bonheiden op 7 locaties hard opweg naar de 400.000ste fietskilometer en heeft het voorbeeld van Bonheiden al een vervolg gekregen op 10 extra scholen met Buck-E in Vlaanderen en bij de medewerkers van VRT / RTBF in Brussel.